kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 51-60 nga 3440
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi IPA 2016/2018/402-226 - Increased competitiveness by upgrading the technology production in wood manufacturing of furniture at Berto L.L.C N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 12/05/2020 240,580 217,977
hollësi IPA 2016-2018/402-215 - Strengthening the competitiveness position nationally and internationally and introducing new producing technology in wood furniture producing N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 09/05/2020 208,000 195,672
hollësi Support to the Inter-Ministerial Water Council (WTF phase II) Qeveria e Kosovës Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështje Ekonomike 140 - UJËSJELLËSI DHE KANALIZIMI Kosova 30/04/2020 1,005,247.94 582,069.8
hollësi 2018/401-928 - Support to the Economic Development Team / Monitoring of IPA 2016 CfP Support to Vocational Training, On-the-job Training, Self-employment and Entrepreneurship N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 30/04/2020 13,680 2,736
hollësi Advisor to MEST for PVE activity - Advisor to the Ministry of Education, Science and Technology for Prevention of Violent Extremism activity N/A Beneficiary Organization Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/04/2020 186,361.38 90,455.27
hollësi Core support to the Kosovar Stability Initiative Ministry of Labor and Social Walfare Suedia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/03/2020 500,853.09 501,552.68
hollësi JICA training programme: Country Focused Training on Community Development for Livelihood Improvement and Confidence Building Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Integrimit Evropian, Ministria për Komunitete dhe Kthim Agjencia e Japonisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 31/03/2020 203,704.59 216,511.53
hollësi Audit/Expenditure Verification of four (4) grant Contracts N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 17/03/2020 31,232
hollësi Empowering Media for Democracy Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/03/2020 96,779 96,779
hollësi IPA 2016 - 2018/402-231 -Introducing of new capacities and innovative technology in producing of furniture, in line with new products required from internal and external market N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/02/2020 245,000 224,214

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,148,139,896.812,328,498,294.51