kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 51-60 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR)rendit në zbritje Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Support to "Kosovo architecture foundation" N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/05/2013 1,600
hollësi Improving Health of Mothers and Children Ministria e Shëndetësisë, Qendra Klinike Universitare, Qendra për Zhvillimin e Mjekësisë Familjare të Kosovë Luksemburgu 120 - SHËNDETËSIA Kosova 31/12/2016 4,811,200
hollësi Construction of a High Security Prison in Kosovo Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 410,873
hollësi Short-term Supervision of construction of Multi-Purpose Facilities in Mitrovicë/Mitrovica Komuna e Mitrovicës Komisioni Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Mitrovica 19,345
hollësi Culture in Action Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 52,433
hollësi 'Establishing Economically Viable Collecting and Packaging Recyclable Waste Platform in Vushtrri' Komuna e Vushtrrisë, Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Vushtrria 77,664
hollësi 'Revitalization of Old Bazaars and Artisanship of Western Kosovo' Komuna e Pejës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova, Peja 80,919
hollësi 2016 / 382-105 Independent checking Engineer - Mr Hulaj Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 2,400
hollësi 'Enforcement and promotion of the Forest Fruit Processing Plant-UNIQUE' Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 250 - SHËRBIMET BIZNESORE DHE TË TJERA Kosova 58,146
hollësi Preparation of works tender dossier for joint border crossing point between Kosovo and FYRoM in Stançiq – Belanocë Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 19,500

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61