kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 61-70 nga 3574
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatorerendit në zbritje Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Strengthening Climate Change Agenda in Kosovo Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Agjencia Austriake për Zhvillim 400 - MULTISECTOR / NDERSEKTORIALE Kosova 200,000 200,000
hollësi Small project fund 2016 N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 920 - MBËSHTETJA E ORGANIZATAVE JO-QEVERITARE Kosova 100,000 98,812
hollësi Back home – and now? Sustainable reintegration of returnees and vulnerable families in Kosovo N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 700 - NDIHMA HUMANITARE Ferizaj, Mitrovica, Prishtina 360,000 360,000
hollësi Advancing Women’s Rights Initiative N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 472,000 472,000
hollësi Small Project Funds 2017 Komuna e Prishtinës, N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 920 - MBËSHTETJA E ORGANIZATAVE JO-QEVERITARE Kosova 100,000 96,238.81
hollësi Aligning education with labour market needs Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 700,000 768,760.42
hollësi Technical Assistance for designing an Action Document for a future assistance in the field of Aligning Education and Training with Labour Market Needs in Kosovo Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministry of Labor and Social Walfare Agjencia Austriake për Zhvillim 110 - EDUKIMI Kosova 30/09/2018 22,712
hollësi WP-KOS-ECODAIRY – Verbesserung der Umweltbilanz von Molkerei-Betrieben im Kosovo (und Südwest Balkan) Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 31/01/2019 158,427.81
hollësi Suhareka/Suva Reka Smallholder Initiative - Local Development Fund (SUSI-LDF) N/A Beneficiary Organization Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Suhareka 510,000 446,817
hollësi Sustainable and Inclusive Rural Economic Development – SIRED Kosovo Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 28/02/2023 676,000

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,177,876,065.312,440,440,153.81