kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 61-70 nga 3523
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Daterenditje në ngjitje Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi WP-KOS-Landwirt Agrarmedien GmbH; Professionalisierung der Rinder- und Viehzucht im Kosovo durch Know-how und Technologietransfer Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 30/09/2020 68,000
hollësi Open Justice – Monitoring of Corruption Cases in Courts Gjykata Kushtetuese Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2020 113,120 113,120
hollësi Advancing criminal procedural rights in Kosovo Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 01/09/2020 100,000 100,000
hollësi Kosovo Energy Efficiency and Renewable Energy Project Ministry of Economic Development Banka Botërore 230 - GJENERIMI I ENERGJISË DHE FURNIZIMI Kosova 31/08/2020 5,324,813.63 5,416,222.93
hollësi IPA 2014- 2016/382-200 - Support in the development and implementation of Food Safety and Sanitary and Phytosanitary Controls Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 311 - BUJQËSI Kosova 13/08/2020 2,464,800 2,718,636
hollësi Produktion von organischem Dünger im Kosovo Komuna e Prishtinës Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI Kosova 31/07/2020 170,000
hollësi IPA 2017 - 2018/398-042 - Audit / expenditure verification of seven (7) external action service contracts Qeveria e Kosovës Zyra e Bashkimit Evropian 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 30/07/2020 27,201 27,200
hollësi Advancing the LGBT Community’s Position in Society Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2020 109,252.15 109,252.15
hollësi Support to the European Integration Process in Kosovo, Phase III Ministria e Integrimit Evropian Qeveria Gjermane 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/06/2020 2,800,000 1,940,805.12
hollësi 2018/402-164 - Improving and increasing the capacity of raw hides processing N/A Beneficiary Organization Zyra e Bashkimit Evropian 321 - INDUSTRI Kosova 15/06/2020 100,000 72,384

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,099,307,735.412,365,736,093.55