kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 71-80 nga 3609
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Volunteer support to healthy families in a healthy environment (The Ideas Partnership - TIP) Qeveria e Kosovës Ambasada e Finlandës në Kosovë 110 - EDUKIMI, 120 - SHËNDETËSIA, 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 311 - BUJQËSI Fushë Kosova, Istog, Obiliq 48,000 48,000
hollësi Vocational training in tourism N/A Beneficiary Organization Ambasada e Francës në Kosovë 110 - EDUKIMI Kosova 23/04/2010 25,500 19,500
hollësi Vocational Training Experimental Studio Group Grupi i Studios Eksperimentale Ambasada e Holandës 110 - EDUKIMI Peja 01/02/2011 5,605 5,605
hollësi Vocational Education Support Phase I-IV Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim 110 - EDUKIMI Kosova 31/07/2013 3,476,513.27 3,391,901.85
hollësi Vocational Education N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 31/12/2010 9,777,246.82 9,777,246.82
hollësi Vizion N/A Beneficiary Organization Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 2,396.29 2,396.29
hollësi Visiting Program -Youth Initiative for Human Rights Iniciativa Rinore për të Drejtat e Njeriut Norvegjia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/01/2011 0.93 7.49
hollësi Visit trip to Decani and Peja Monastery N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Graçanica 31/12/2012 1,014.4 1,020.85
hollësi Visit of the Ministry of Finance of Republic of Kosovo to Ministry of Finance of Estonia to learn about state budgeting and strategical planning. Qeveria e Kosovës Estonia 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 12,000
hollësi Vetting N/A Beneficiary Organization Mbretëria e Bashkuar e Anglisë dhe Irlandës Veriore 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 30/03/2012 47,940.63 46,566.65

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,513,373,903.982,451,507,167.61