kërkoni fjalët kyçe në kuadër të aktivitetit
filtroni aktivitetet sipas agjencisë donatore
filtroni aktivitetet sipas agjencisë përfituese
filtro aktivitetet sipas sektorit primar
filtro aktivitetet sipas lokacionit
Shfaqja e aktiviteteve 81-90 nga 3517
Titulli Agjencia Përfituese Agjencia Donatore Sektori Primar Lokacioni Actual Completion Date Zotimet aktuale (EUR) Disbursimet aktuale (EUR)
hollësi Veterinary Technology for Farm Animals Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Government of Japan 311 - BUJQËSI Kosova 20/11/2011 33,848.76 36,884.02
hollësi VET Prize Oda Ekonomike e Kosovës Norvegjia 110 - EDUKIMI Kosova 1,000 1,000
hollësi VET Equipment and Furniture for schools in Malishevo and Skenderaj N/A Beneficiary Organization Norvegjia 110 - EDUKIMI Malisheva, Skënderaj 30/12/2011 3,488,101.17 3,488,101.17
hollësi Verimi ne Dimer” (Summering in Winter), N/A Beneficiary Organization Norvegjia 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Kosova 31/12/2009 1,150 1,150
hollësi Vegetable processing plant using locally grown products Etlinger Agjencia Austriake për Zhvillim 311 - BUJQËSI, 321 - INDUSTRI Shtime 31/12/2010 200,000 198,000
hollësi VC Trepca - females V.C. Trepça Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE, 160 - TË TJERA, INFRASTRUKTURË SOCIALE DHE SHËRBIMET Mitrovica 27/05/2011 10,470 10,470
hollësi Various Economic activities 2019 NL Embassy Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 998 - TË PA ALOKUARA / PA SPECIFIKUARA Kosova 31/12/2018 13,067.73 13,057.73
hollësi Various Cultural Projects 2018 Qeveria e Kosovës Ambasada e Holandës 150 - QEVERIA DHE SHOQËRITË CIVILE Kosova 31/12/2018 10,000 10,000
hollësi USDA Agricultural Technical Assistance N/A Beneficiary Organization Departamenti Amerikan i Bujqësisë 311 - BUJQËSI Kosova 149,342.89
hollësi Urban Public Transport (Fy2015) Komuna e Prizrenit Government of Japan 210 - TRANSPORTIT DHE DEPO Kosova 20/02/2016 10,386.53 10,292.6

Faqet

Zotimet aktualeDisbursimet aktuale
Gjithsej (EUR)3,137,108,908.592,375,830,413.24